Our company was founded in 1937, by the brothers W.G. and G.W. Geeve, as contractors in Rhoon, the Netherlands.
We have the VCA certificate. All of our employees have the safety diploma and all of our foremans have the advanced safety diploma. 

Links

Almatis Rotterdam
Jaarlijks voert Geeve Ovenbouw B.V. klein onderhoud vuurvast uit op de locatie Rotterdam.

Aluminium & Chemie Rotterdam
Een van de grootste zelfstandig opererende anoden producenten ter wereld, uniek in zijn soort. Met de zeven ovens kan een maximale jaarproduktie van c.a. 500.000 ton anoden worden gerealiseerd. Geeve Ovenbouw B.V. voert het vuurvast onderhoudswerk uit bij Aluchemie Rotterdam.

Ardagh Glass Dongen / Moerdijk
Glasfabriek met o.a. vestigingen in Dongen en Moerdijk. Gestart als Heye Glass, daarna Rexam Glass nu Ardagh Glass.

Century Aluminum Vlissingen
CAVO ofwel Century Aluminum Vlissingen Operations aan de Frankrijkweg in Ritthem (voormalig Pechiney en later ZALCO) hebben twee open anode bakovens, produceren anodes voor eigen aluminium smelters in IJsland.

CFT
Carbon Furnaces Technologies heeft veel ervaring en vakkennis met betrekking tot de complete engineering van open anode bakovens. Geeve Ovenbouw B.V. is ook sedert 1972 actief met het onderhouden en reviseren van open anode bakovens. Supervisie uitvoeren bij buitenlandse projecten is eveneens een mogelijkheid bij Geeve Ovenbouw B.V.

J & L Industries Services B.V.
Is een veelzijdig uitzendbureau gevestigd in het bedrijfspand waar ook Geeve is gehuisvest. Neem gerust eens contact op wanneer uw bedrijf behoefte heeft aan tijdelijke inleenkrachten. Wij zijn bereikbaar op nummer 010-5019110 of 06-22220037

Lanxess N.V.
Opdrachtgever van Geeve Ovenbouw B.V. Producent van o.a. fiberglasvezels. Vestiging in Kallo (België).

Libbey Europe NV
Voormalig Royal Leerdam is nu in handen van Libbey Europe NV, met Europese vestigingen in Nederland en Portugal. Geeve Ovenbouw B.V. voert onderhoud en nieuwbouw uit aan de vier tafelglasovens in Leerdam en de twee tafelglasovens in Marinha Grande in Portugal.

Owens Illinois Glass
Voorheen Vereenigde Glafabrieken NV, later BSN Glasspack NV en nu onderdeel van Owens Illinois. Mondiaal glas- en plasticproduktiebedrijf waaronder de Nederlandse vestigingen in Schiedam, Leerdam en Maastricht momenteel vallen. Zijn alleen al in Europa vertegenwoordigd in 11 landen. Naast Nederland heeft Geeve Ovenbouw B.V. ook in Harlow (Engeland) voor OI een glasoven mogen bouwen. In Harlow is medio 2015 de grootste Oxy-Fuel gestookte glasoven van Europa met een capaciteit van 400.000 kg glas per dag in bedrijf genomen.

PPG Fiber Glass
Fiberglass fabriek in Hoogezand (Groningen) eveneens een vestiging in Europa in Wigan (Engeland).

Geeve Ovenbouw B.V. - Dienstenstraat 17 -  3161GN Rhoon - E-mail: ovenbouw@geeve.nl 

Projects

Renovation of a melting furnace archway: Heated work repairs

Privacy verklaringen

Onze service

Teruggebeld worden?